Grillet kyllingfilet med quinoa-tabbouleh
Prøv denne saftige, libanesiske retten med ingefærdipp til middag.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- Salt og pepre kyllingen, og hell over litt olivenolje. Grill kyllingfiletene i ca. 7-8 minutter på hver side til de er gjennomstekt. La de hvile noen minutter før servering.
- For å lage quinoa-tabbouleh starter du med å koke opp quinoaen etter pakkens anvisninger. Hakk koriander, persille og legg i en skål. Skrell agurken, del den i to på langs, fjern frøene i midten. Del agurken i skiver og tomater i terninger. Bland med quinoa, olivenolje og urter. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Ingefærdippen startes du på ved å la kikertene renne av seg i en sil. Kjør dem i en stavmikser sammen med hakket ingefær og yoghurt. Smak til med honning, salt og pepper. Server kyllingen med quinoa-tabboulehen og ingefærdippen ved siden av.