Grillet kyllinglår med tomat- og kikertsalat
Dette tilbehøret har du kanskje ikke prøvd til kylling før?
20 min
MiddelsSlik gjør du
Grillet kyllinglår med tomat- og kikertsalat
- Rist gresskarkjernene til de er gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Legg dem til side.
- Skru opp varmen i panna til middels høy, tilsett 1 ss olje og legg i kyllinglåret sammen med kikertene. La de steke til kyllingen er gjennomvarm og kikertene er blitt sprø.
- Skjær tomatene og rødløken i skiver og legg dem utover halve tallerkenen. Strø over kikertene.
- Kjør sammen basilikumen (spar et par blader til servering) med 2 ss olje og en klype salt i en foodprosessor eventuelt bruk en stavmikser, og hell det over kyllingen og salaten. Avslutt og topp med gresskarkjerner og finhakket basilikum.