Grillet sitron- og rosmarinkylling med parmesankrem
En frisk og god kyllingrett som fort kan bli en favoritt blant store og små
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Grillet sitron- og rosmarinkylling med parmesankrem
- 1Ovn: 200 grader
Grill: Lav varme og lokket på - 2Legg kyllinglårene i en form. Riv skallet av den ene sitronen og press ut saften av begge. Hell skall og saft
over lårene. Ha over olivenolje og hakket rosmarin. Salte og pepre. - 3Sett formen i ovnen/grillen i ca. 20 minutter. Ta den deretter ut og tilsett potetene.
Stek videre i ca 20 minutter.
- 1
Parmesankrem
- 1Varm en stekepanne med litt olje og stek hvitløksfedd gylne og myke. Legg de stekte feddene på en fjøl og mos eller hakk de med en kniv.
- 2Bland de øvrige ingrediensene til parmesankremen, tilsett hvitløken.
Smak til med kvernet svart pepper.
- 1