Grillet sitron- og rosmarinkylling med parmesankrem

En frisk og god kyllingrett som fort kan bli en favoritt blant store og små

40-60 min
Middels
Grillet sitron- og rosmarinkylling med parmesankrem

Slik gjør du

  1. Grillet sitron- og rosmarinkylling med parmesankrem

    1. 1
      Ovn: 200 grader
      Grill: Lav varme og lokket på
    2. 2
      Legg kyllinglårene i en form. Riv skallet av den ene sitronen og press ut saften av begge. Hell skall og saft
      over lårene. Ha over olivenolje og hakket rosmarin. Salte og pepre.
      Legg kyllinglårene i en form. Riv skallet av den ene sitronen og press ut saften av begge. Hell skall og saft
over lårene. Ha over olivenolje og hakket rosmarin. Salte og pepre.
    3. 3
      Sett formen i ovnen/grillen i ca. 20 minutter. Ta den deretter ut og tilsett potetene.
      Stek videre i ca 20 minutter.
  2. Parmesankrem

    1. 1
      Varm en stekepanne med litt olje og stek hvitløksfedd gylne og myke. Legg de stekte feddene på en fjøl og mos eller hakk de med en kniv.Varm en stekepanne med litt olje og stek hvitløksfedd gylne og myke. Legg de stekte feddene på en fjøl og mos eller hakk de med en kniv.
    2. 2
      Bland de øvrige ingrediensene til parmesankremen, tilsett hvitløken.
      Smak til med kvernet svart pepper.