Gryte med kyllinglår, asparges og dill
Er du lei grillmaten er denne gryten med kyllinglår et kjærkomment avbrekk
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Gryte med kyllinglår
- Salte og pepre kyllinglårene, brun de på begge sider.
- Skrell og skjær selleri/pastinakk og løkene i skiver. Legg selleri/pastinakk og løk i pannen sammen med kyllingen, fres litt og hell på vann til det nesten dekker kyllingen. Sett på lokk, og la det putre i ca. 25 - 30 minutter. Hell på 3 dl fløte, og la gryten småkoke til sausen tykner.
- Knekk av den nederste delen på aspargesen, og del resten i to deler. Legg aspargesen i gryten og la den trekke i ca. 3-4 minutter. Smak gryteretten til med salt og pepper. Strø over grovhakket dill, og server i dype tallerkener sammen med godt brød.