Hurtigsyltet rødløk i nanbrød med kylling og agurkyoghurt

Sunn og god kosemat med smak av India.

20-40 min
Middels
Hurtigsyltet rødløk i nanbrød med kylling og agurkyoghurt

Slik gjør du

  1. Hurtigsyltet rødløk i nanbrød med kylling og agurkyoghurt

    1. 1
      Smelt smøret i en stekepanne på middels til høy varme. Gni kyllingfiletene inn med salt og pepper og stek dem i ca. 2 min på hver side.
    2. 2
      Del limen i to og legg dem i pannen med snittflaten ned mellom kyllingfiletene. Sett på lokk eller dekk til med aluminiumsfolie, skru ned varmen og etterstek i 6-8 min til kyllingen er gjennomstekt. La kjøttet hvile.
    3. 3
      Varm nanbrødene raskt i en tørr stekepanne eller i ovnen og server toppet med agurkyoghurt, kyllingfilet skåret i skiver, syltet rødløk og en halv lime.
      Avslutt med en klype flaksalt og litt hakket koriander.
  2. Hurtigsyltet rødløk

    1. 1
      Rens og skjær løken i tynne skiver og legg dem i et sylteglass. Bland vann, eddik og sukker i en liten kjele, kok opp og hell det over løken. Avkjøl.
  3. Agurkyoghurt

    1. 1
      Skrell agurken, fjern frøene og riv den grovt på et rivjern. Klem vekk så mye saft du klarer og bland agurken med resten av ingrediensene.