Kylling med tomat- og quinoasalat og grillet nektarin

Det søte i salaten gjør denne kyllingretten til noe helt eget! Prøv selv.

20-40 min
Middels
Kylling med tomat- og quinoasalat og grillet nektarin

Slik gjør du

    1. 1
      Riv hvitløken og sitronskallet fint og pisk det sammen med sitronsaften og resten av ingrediensene til dressingen.
    2. 2
      Varm opp grillen. Kok samtidig opp quinoaen etter anvisning på pakken og avkjøl den. Spre den utover et brett, så kjøler den seg raskere.
    3. 3
      Snitt rødløken i tynne skiver og vend den inn i dressingen for å mildne løksmaken.
    4. 4
      Skjær tomatene i båter, chilien i tynne skiver og finhakk mesteparten av urtene. Spar litt til servering.
    5. 5
      Del nektarinene i to, fjern steinene og pensle snittsiden med litt olje. Grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker.
    6. 6
      Grill kyllingfiletene først over direkte varme for en fin grillskorpe, deretter ferdig over indirekte varme.
    7. 7
      Vend sammen quinoa, tomater, chili, urter og nektariner med dressingen. Pynt med litt ekstra urter og server sammen med kyllingen.