Kylling med tomat- og quinoasalat og grillet nektarin
Det søte i salaten gjør denne kyllingretten til noe helt eget! Prøv selv.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- Riv hvitløken og sitronskallet fint og pisk det sammen med sitronsaften og resten av ingrediensene til dressingen.
- Varm opp grillen. Kok samtidig opp quinoaen etter anvisning på pakken og avkjøl den. Spre den utover et brett, så kjøler den seg raskere.
- Snitt rødløken i tynne skiver og vend den inn i dressingen for å mildne løksmaken.
- Skjær tomatene i båter, chilien i tynne skiver og finhakk mesteparten av urtene. Spar litt til servering.
- Del nektarinene i to, fjern steinene og pensle snittsiden med litt olje. Grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker.
- Grill kyllingfiletene først over direkte varme for en fin grillskorpe, deretter ferdig over indirekte varme.
- Vend sammen quinoa, tomater, chili, urter og nektariner med dressingen. Pynt med litt ekstra urter og server sammen med kyllingen.