Kylling med rotgrønnsaksalat og asiatisk dressing

En saftig kyllingrett med en asiatisk vri.

20-40 min
Middels
Kylling med rotgrønnsaksalat og asiatisk dressing

Slik gjør du

  1. Kylling med rotgrønnsaksalat

    1. 1
      Skjær alle grønnsakene i tynne staver. Bruk en mandolin om du ønsker det.
    2. 2
      Lag dressingen ved å blande sitronsaft, ingefær, olivenolje, soyasaus, chili, eddik, pepper og salt. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.
    3. 3
      Stek kyllingfiletene til de er gylne og gjennomstekte. La dem hvile noen minutter.
    4. 4
      Rist sesamfrø i en tørr stekepanne.
    5. 5
      Skjær kjøttet i tynne skiver og legg det på tallerkenen sammen med salaten. Dryss over finhakket chili, koriander og ristede sesamfrø. Server gjerne med lime til.