Kylling med tomatsalat og grillet pitabrød med urteolje

Kylling med tomatsalat og grillet pitabrød med urteolje

Prøv kylling servert på pitabrød med tomatsalat.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Kylling med grillet pitabrød

  1. Grill kyllingen i ca. 2 minutter på hver side over direkte varme til den har fått en fin og gyllen stekeskorpe. Grill den deretter til den er gjennomstekt over indirekte varme, ca. 5-10 minutter og la den hvile.

Tomatsalat

  1. Del tomatene i to, finhakk sjalottløk, persille og basilikum og vend det sammen med eddik og 1⁄2 ss olivenolje. Smak til med en klype salt og nykvernet pepper.

Urteolje

  1. Legg en neve urter i en foodprosessor, tilsett 2-3 ss olje, salt og pepper. Kjør det sammen til urtene er godt hakket og tilsett eventuelt mer olje dersom du ønsker en tynnere konsistens. Pensle pitabrødet med oljen og grill det på begge sider til det er gjennomvarmt og har fått fine grillmerker. Har du rester av oljen serverer du den ved siden av i en liten skål.