Kylling og pasta med macadamianøtter
Denne pastaretten er en sikker vinner når du har lyst på noe enkelt, men skikkelig godt.
20-40 min
MiddelsTips!
Her kan du også tilføre de grønnsakene du vil ha eller har tilgjengelig om du ønsker en litt sunnere variant.
Slik gjør du
- 1Kok opp rikelig med vann og tilsett penne pasta. Følg koketiden på pakken.
- 2Mens pastaen koker, stek kyllingstrimlene raskt i en panne. Bruk nøytral olje. Like før de er ferdige tilsett macadamianøtter. Ha på salt og pepper.
- 3Visp sammen egg og matfløte. Pasta, nøtter og kyllingkjøtt blandes i kjelen og slå egg- og fløte blandingen over. Varm opp under omrøring slik at blandingen blir til saus ig tykner. Smak til med litt salt og pepper.
- 4Server kylling og pasta macadamia med revet parmesan eller osterester etter smak.
- 1