Kyllingbryst Piccata Milanese med blomkål- & eplesalat
Kylling piccata er en moderne vri på den klassiske italienske retten kalvekjøtt piccata. Etter tradisjonen er kyllingbrystet blitt banket tynt før de blir vendt i mel og stekt raskt i en panne. Dette minimerer steketiden vesentlig.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Vinaigrette
- Legg håndflaten på kyllingbrystet og del det på langs. Salte og pepre. Visp egg i en bolle. Bland revet parmesanost og strøkavring i en annen bolle. Dypp kyllingen i egg og så i strøkavring-ost blanding. Stek i smør og olje, ca 5-7 minutter på hver side.
- Salat: Skjær blomkål og eple så tynt du kan, gjerne med mandolin eller ostehøvel. Ha salaten i en bolle, legg eple og blomkål på toppen.
- Vinaigrette: Rør sammen eplesyltetøy, olivenolje, sennep og sitron. Hell over salaten og server. La salaten ligge lagvis, det ser pent ut og så synker den ikke sammen så fort.