Kyllingsalat med couscous og granateple

Ha couscous, kylling og det du måtte ønske av fargerike grønnsaker i samme bolle. Resultatet er en enkel, god og mettende bowl du fint kan spise til middag.

40-60 min
Middels
Kyllingsalat med couscous og granateple

Slik gjør du

    1. 1
      Rør ut allroundkrydder i olivenolje og mariner kyllingen. Sett kjølig i cirka 30 minutter.
    2. 2
      Tilbered couscous etter anvisning på pakningen.
    3. 3
      Kutt cherrytomater, agurk, paprika og rødløk i små terninger. Rør inn sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Finhakk basilikum og kruspersille og vend inn i salaten. Du kan også vende salaten med couscousen om du ønsker det.
    4. 4
      Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme. Stek kyllingen til den har fått en gylden skorpe. Senk temperaturen til lav varme og sett på lokk. Stek ytterligere 3-4 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
    5. 5
      Server kyllingen sammen med couscous og frisk salat. Smuldre over osten og dryss over granateplekjerner.