Kyllingsalat tikka masala med couscous og raita

Lag en indisk vri på salatbowlen med denne enkle oppskriften.

20-40 min
Middels
Kyllingsalat tikka masala med couscous og raita

Slik gjør du

  1. Hjemmelaget raita

    1. 1
      Tilbered kyllingen og sausen etter anvisning på glasset.
    2. 2
      Tilbered couscous etter anvisning på pakningen.
    3. 3
      Skjær cherrytomatene i båter, agurk i terninger og rødløk i halve ringer. Skyll babyspinaten. Finhakk koriander og bland sammen med sitronsaft og olivenolje. Vend alt sammen til en frisk salat. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Kutt agurk og rødløk i små terninger. Bland med gresk yoghurt, sitronsaft, cumin, salt, pepper og finhakket koriander for en frisk raita.
    5. 5
      Server retten som en bowl med couscous, frisk salat, tikka masala kylling og frisk raita.