Kyllingsalat tikka masala med couscous og raita

Kyllingsalat tikka masala med couscous og raita

Lag en indisk vri på salatbowlen med denne enkle oppskriften.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Hjemmelaget raita

  1. Tilbered kyllingen og sausen etter anvisning på glasset.
  2. Tilbered couscous etter anvisning på pakningen.
  3. Skjær cherrytomatene i båter, agurk i terninger og rødløk i halve ringer. Skyll babyspinaten. Finhakk koriander og bland sammen med sitronsaft og olivenolje. Vend alt sammen til en frisk salat. Smak til med salt og pepper.
  4. Kutt agurk og rødløk i små terninger. Bland med gresk yoghurt, sitronsaft, cumin, salt, pepper og finhakket koriander for en frisk raita.
  5. Server retten som en bowl med couscous, frisk salat, tikka masala kylling og frisk raita.