Kyllingsuppe med nudler
Denne kyllingsuppen med nudler er en rask og sunn middagsrett som kombinerer saftig kylling med smakfulle krydder og friske grønnsaker.
20 min
MiddelsTips!
Har du ferdig stekt eller grillet kylling? Da kan du fint bruke samme oppskrift og fremgangsmåte for en god og næringsrik restemiddag.
Slik gjør du
- 1Kok opp vann med buljong, soyasaus, sriracha og revet ingefær. Legg kyllingfiletene i suppa.
- 2La kyllingen trekke i buljongen, rett under kokepunktet, i 10-12 minutter. Ta så filetene ut og la dem hvile på en tallerken.
- 3Tilsett nudlene i buljongen og kok etter anvisning på pakken.
- 4Bruk to gafler og riv kyllingfileten fra hverandre i mindre biter.
- 5Skjær gulrot og sukkererter i strimler og ha dem i gryta mot slutten av koketiden, sammen med revet kyllingfilet. La det småkoke et par minutter.
- 6Server kyllingsuppen med koriander.
- 1