Ovnsbakt kyllingfilet og hjertesalat
Det er ingen sak å lage kjapp og sunn hverdagsmat.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 230 grader og dekk et stekebrett med bakepapir.
- 2Krydre kyllingen med en klype salt og pepper.
- 3Knus knekkebrødene til smuler i en lukket plastpose ved å rulle en kjevle over. Bland smulene med finrevet Grana Padano, 2 ss olje og finhakket persille og hvitløk. Krydre miksen med en klype salt og pepper og dekk kyllingen med den.
- 4Legg kyllingen på stekebrettet og stek den i ovnen til smulene har blitt gylne.
- 5Del hjertesalatene i to på langs, smør dem inn med 1 ss olje og strø på en god klype salt. Legg dem med snittsiden opp sammen med kyllingen og stek dem sammen i ytterligere fem minutter til kyllingen er gjennomstekt og salaten har fått litt farge.
- 6Server med et par sitronbåter til hver, til å klemme over.
- 1