Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Kylling på en ny og spennende måte, Coleslaw gir en nydelig smak til kyllingen

20-40 min
Middels
Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Slik gjør du

  1. Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

    1. 1
      Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og
      putt de inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje,
      strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på
      hver side.
      Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og
putt de inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje,
strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på
hver side.
  2. Coleslaw med eple og sellerirot

    1. 1
      Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en
      mandolin. Legg i en skål.
      Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en
mandolin. Legg i en skål.
    2. 2
      Rør sammen majones, rømme og pepperrotpasta, smak til med salt og pepper.
      Bland sammen med fennikel og epler. Legg på et fat og riv over rikelig med
      sellerirot.
    3. 3
      Server kyllingen med salaten og godt brød.