Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Kylling på en ny og spennende måte, Coleslaw gir en nydelig smak til kyllingen

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

  1. Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og putt de inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje, strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på hver side.

Coleslaw med eple og sellerirot

  1. Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en mandolin. Legg i en skål.
  2. Rør sammen majones, rømme og pepperrotpasta, smak til med salt og pepper. Bland sammen med fennikel og epler. Legg på et fat og riv over rikelig med sellerirot.
  3. Server kyllingen med salaten og godt brød.