Rask quesedilla med kylling

Rask quesedilla med kylling

Dette er en rett som passer like godt til lunsj som til middag.

20 min
Middels

Slik gjør du

  1. Bland kyllingen og salsaen i en liten bolle. SPensel en side av hver tortilla med litt olje. Legg siden med oljen ned i en stor (25 cm) non-stick stekepanne. Legg på et lag med ¼ av kyllingblandingen og 1/4 av osten. Legg en annen tortilla oppå blandingen og pensle også denne med olje.
  2. Stek uten lokk på middels varme i 2 minutter på hver side, til tortillaen er gyllenbrun på begge sider. Gjenta prosedyren og gjør det samme med resten av tortillaene, kyllingblandingen og osten. Skjær hver quesadilla i stykker og server med rømme og ekstra salsa. For å lage rask kylling- og grønnsaksquesadilla, kan du eksempelvis strø 2 spiseskjeer hakket tomat, 1 spiseskje skivet oliven og 1 spiseskje skivet vårløk oppå osten på hver quesadilla.