Sitron-grillet kyllingfilet med gulrot og ingefær

God sommer, vel bekomme!

20-40 min
Middels
Sitron-grillet kyllingfilet med gulrot og ingefær

Slik gjør du

  1. Marinert gulrot

    1. 1
      Kyllingfiletene saltes og pepres, grill dem 6-7 minutter på hver side. Pensle på honning og sitronsaft ved slutten av grillingen mens du hele tiden snur kjøttet slik at det trekker til seg smaken.
    2. 2
      Marinert gulrot
      Skrell og strimle gulrøtter og epler i fine lange julienne*-strimler og legg dem i en bolle. Hakk hvitløk, riv ingefær fint og tilsett alle de andre ingrediensene, bland og smaksett gulrotsalaten med salt og pepper.
    3. 3
      Del opp kyllingen i skiver og server med marinert gulrot og godt brød.
    4. 4
      *Tips! Julienne er kjøkkenspråk for “fine, tynt strimlede grønnsaker”