Taco med kylling og grønn salsa

Taco med kylling og grønn salsa

Bruker du kylling i taco, kan du gjerne spise det til hverdags.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Taco med kylling

  1. Skjær kyllingfileten i strimler.
  2. Skjær grønnsakene i små terninger og legg alt av tilbehør til tacoen i små serveringsskåler.
  3. Varm tacoskjellene i ovnen mens du steker kyllingen i olje og kryddermiks i en panne på middels til høy varme.
  4. Server alt i små, individuelle serveringsboller og la alle fylle sine egne tacoskjell ved bordet.

Grønn salsa

  1. Fjern frøene på chilien og skjær den i grove biter sammen med hvitløken og vårløken. Hakk chili, hvitløk og vårløk fint i en foodprosessor. Tilsett koriander, olivenolje og saften av limen og pulsér til urtene er grovt hakket.