Taco med kylling og grønn salsa

Bruker du kylling i taco, kan du gjerne spise det til hverdags.

20-40 min
Middels
Taco med kylling og grønn salsa

Slik gjør du

  1. Taco med kylling

    1. 1
      Skjær kyllingfileten i strimler.
    2. 2
      Skjær grønnsakene i små terninger og legg alt av tilbehør til tacoen i små serveringsskåler.
    3. 3
      Varm tacoskjellene i ovnen mens du steker kyllingen i olje og kryddermiks i en panne på middels til høy varme.
    4. 4
      Server alt i små, individuelle serveringsboller og la alle fylle sine egne tacoskjell ved bordet.
  2. Grønn salsa

    1. 1
      Fjern frøene på chilien og skjær den i grove biter sammen med hvitløken og vårløken. Hakk chili, hvitløk og vårløk fint i en foodprosessor. Tilsett koriander, olivenolje og saften av limen og pulsér til urtene er grovt hakket.