Ørretgrillspyd med yoghurtsaus og couscous

Tre maten på pinner og spyd og tilbered den på grillen.

20-40 min
Middels
Ørretgrillspyd med yoghurtsaus og couscous

Slik gjør du

    1. 1
      Legg Sticks-pinner og vanlige grillspyd (dersom du bruker varianter i tre) i vann - tørre grillspyd tar lett fyr!
    2. 2
      Kok couscousen etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Tørk godt av fisken og tre filetene på hver sin Sticks-pinne på langs.
    4. 4
      Skjær squashen i 1 cm tykke skiver og paprikaen i terninger på 3 x 3 cm.
    5. 5
      Hold aspargesstilkene mellom fingrene og bøy til de brekker. Kast enden og del stilken i tre.
    6. 6
      Tre biter av squash, paprika, asparges, tomat og sopp om hverandre på de vanlige grillspydene.
    7. 7
      Pensle spydene med litt olje og strø over noen klyper salt og pepper.
      Grill dem over direkte varme på grillen.
    8. 8
      Rør sammen yoghurt, finrevet sitronskall og finhakkede urter i en skål og smak til med litt salt.
    9. 9
      Del sitronen i to og grill den i et par minutter med snittsiden ned. Klem sitronsaften over grillspydene og server dem sammen med couscous og yoghurtsaus.