Varm mascarpone- og parmesandipp med crostini og spekemat

En enkel og rask kremet dipp med crostini og spekemat.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1,5 dl mascarponeost
  • 0,5 dl gresk yoghurt
  • 2 dl revet parmesan
  • 1,3 ts muskatnøtt
  • 1 stk baguett
  • salt og pepper
  • olivenolje til steking av brødet
  • spekemat til 4 personer

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene ved å røre sammen mascarpone, yoghurt og parmesan i en bolle. Smak til med muskat, salt og pepper.
  2. Fordel blandingen i små ildfaste former og sett dem i ovnen på 225 grader. Gratiner i ca. 10 minutter til osten er gyllen og kremete.
  3. Skjær baguetten i skiver, pensle med olje og bak i ovnen til du får gylne crostini.
  4. Server den varme dippen med crostini og spekemat.