Alt-i-ett bolognese med karbonadedeig

Med alt-i-ett bolognese får du en smakfull middag som krever minimalt med oppvask.

20-40 min
Middels
Alt-i-ett bolognese med karbonadedeig
Tips!

Denne enkle retten er perfekt til både hytteturer og hverdager hjemme, hvor du vil bruke mindre tid på kjøkkenet og mer tid med de du er glad i.

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt løk, gulrot og selleri i små biter.
    2. 2
      Stek karbonadedeig med litt olje i en tykkbunnet kjele.
    3. 3
      Tilsett grønnsakene når karbonadedeigen er brunet, og stek til løken er gyllen.
    4. 4
      Hell pastasausen og buljongen i gryta, smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Rør inn den ukokte pastaen og la det koke i cirka 10 minutter.
    6. 6
      Server gjerne med frisk basilikum og revet grana padano.