Alt-i-ett bolognese med karbonadedeig

Med alt-i-ett bolognese får du en smakfull middag som krever minimalt med oppvask.

Ingredienser

  • 1 gul løk
  • 1 gulrot
  • 1 selleristang
  • 400 gram karbonadedeig
  • 5 dl kjøttbuljong
  • 500 gram ferdig pastasaus
  • 400 gram spagetti
  • 1 neve frisk basilikum og grana padano til pynt
  • 1 klype salt og pepper
  • 1 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Kutt løk, gulrot og selleri i små biter.
  2. Stek karbonadedeig med litt olje i en tykkbunnet kjele.
  3. Tilsett grønnsakene når karbonadedeigen er brunet, og stek til løken er gyllen.
  4. Hell pastasausen og buljongen i gryta, smak til med salt og pepper.
  5. Rør inn den ukokte pastaen og la det koke i cirka 10 minutter.
  6. Server gjerne med frisk basilikum og revet grana padano.