Burger-klassiker med en vri
Den klassiske burgeren med ost, hamburgerdressing, salat og tomat slår sjelden feil. Men noen ganger har man behov for litt variasjon. En liten vri kan være å lage dressingen selv. Ingrediensene du trenger, har du mest sannsynlig i skapet fra før.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- Start med hamburgerdressingen. Bland sammen majones, ketchup, sennep og sylteagurkjuice i en skål. Rør godt.
- Rør inn hvitløkpulver. Smak til dressingen med salt og pepper.
- La dressingen godgjøre seg i kjøleskapet minst 30 minutter før servering slik at smaken setter seg.
- Grill burgerne over direkte varme til de er ferdig stekt, og har fått fine grillmerker.
- La en osteskive smelte på hver burger mot slutten av steketiden.
- Varm opp brødene på indirekte varme.
- Legg nystekt burger på burgerbrød og fyll med hamburgerdressing, crispisalat, tomat og rødløk.