Burger-klassiker med en vri

Den klassiske burgeren med ost, hamburgerdressing, salat og tomat slår sjelden feil. Men noen ganger har man behov for litt variasjon. En liten vri kan være å lage dressingen selv. Ingrediensene du trenger, har du mest sannsynlig i skapet fra før.

Ingredienser

  • 2,5 dl Mills majones
  • 4 ss Heinz ketchup
  • 1 ss Dijonsennep
  • 2 ss juice fra sylteagurk
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 pk Folkets big beef burger
  • 4 stk Bakehuset Brioche burgerbrød
  • 4 skiver cheddarost
  • 1 stk crispisalat
  • 1 stk tomat, i skiver
  • 1 stk rødløk, i skiver

Slik gjør du

  1. Start med hamburgerdressingen. Bland sammen majones, ketchup, sennep og sylteagurkjuice i en skål. Rør godt.
  2. Rør inn hvitløkpulver. Smak til dressingen med salt og pepper.
  3. La dressingen godgjøre seg i kjøleskapet minst 30 minutter før servering slik at smaken setter seg.
  4. Grill burgerne over direkte varme til de er ferdig stekt, og har fått fine grillmerker.
  5. La en osteskive smelte på hver burger mot slutten av steketiden.
  6. Varm opp brødene på indirekte varme.
  7. Legg nystekt burger på burgerbrød og fyll med hamburgerdressing, crispisalat, tomat og rødløk.