Burger-klassiker med en vri

Den klassiske burgeren med ost, hamburgerdressing, salat og tomat slår sjelden feil. Men noen ganger har man behov for litt variasjon. En liten vri kan være å lage dressingen selv. Ingrediensene du trenger, har du mest sannsynlig i skapet fra før.

20-40 min
Middels
Burger-klassiker med en vri

Slik gjør du

    1. 1
      Start med hamburgerdressingen. Bland sammen majones, ketchup, sennep og sylteagurkjuice i en skål. Rør godt.
    2. 2
      Rør inn hvitløkpulver. Smak til dressingen med salt og pepper.
    3. 3
      La dressingen godgjøre seg i kjøleskapet minst 30 minutter før servering slik at smaken setter seg.
    4. 4
      Grill burgerne over direkte varme til de er ferdig stekt, og har fått fine grillmerker.
    5. 5
      La en osteskive smelte på hver burger mot slutten av steketiden.
    6. 6
      Varm opp brødene på indirekte varme.
    7. 7
      Legg nystekt burger på burgerbrød og fyll med hamburgerdressing, crispisalat, tomat og rødløk.