Dessertpizza med jordbær, mascarpone og balsamicoeddik

Denne pizzaen passer perfekt til dessert og kaffekos.

20-40 min
Middels
Dessertpizza med jordbær, mascarpone og balsamicoeddik

Slik gjør du

    1. 1
      Grill pizzaen rett på risten eller på en pizzastein, eventuelt i en støpejernspanne.
    2. 2
      Varm opp steinen samtidig som du varmer opp grillen for å forhindre at steinen sprekker. Grillen skal være 230 til 250 grader, med middels høy varme på sidene og lav varme i midten.
    3. 3
      Mens du venter på grillen tilbereder du toppingen. Rens og del jordbærene i mindre biter. Legg halvparten til side og resten i en bolle med 3 ss melis og balsamicoeddik.
    4. 4
      La blandingen marinere til pizzaen er stekt. Rens nøttene og grovhakk dem.
    5. 5
      Gjør klar pizzadeigen.
    6. 6
      Smør på mascarponen og fordel de umarinerte jordbærene utover før du griller pizzaen under lokk til bunnen er gyllen og sprø.
    7. 7
      Fjern den fra grillen, topp med marinerte jordbær, nøtter, 1 ss melis og basilikumblader.

Lignende oppskrifter