Ingredienser
-
1
stk
Stort blomkålhode
-
4
dl
Revet ost
-
2
stk
Egg
-
1
klype
Salt
-
1
klype
Pepper
-
1
stk
Søtpotet
-
1
pose
Grønnkål
-
1
stk
Rødløk
-
2
dl
Lett creme fraiche
-
2
dl
Revet parmesan
-
1
stk
Granateple
-
1
pakke
Bladpersille
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 250 grader. Del opp blomkålen og kjør den i en blender til det blir en ”melblanding” (du kan også bruke en rasp). Bland blomkål, revet ost, egg, salt og pepper godt sammen i en bolle. Legg bakepapir på en stor stekeplate og fordel blomkåldeigen utover. Trykk den ut med hendene så den blir tynn og jevn. Stek bunnen i 10 min.
-
Skrell og skjær søtpoteten i tynne skiver. Stek den i litt olje til den er blitt litt myk. Hakk grønnkålen og skjær rødløken i ringer. Fordel crème fraîche på pizzabunnen. Ha deretter på søtpotet, grønnkål og rødløk. Dryss over revet parmesan. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 20 min.
Ta ut granateplekjerner, finhakk persille og strø dette utover den ferdige pizzaen.