Ingredienser
Kake
-
4
stk
epler
-
50
gr
smør
-
2
stk
egg
-
2
dl
sukker
-
2
dl
hvetemel
-
2
ts
bakepulver
Glasur
-
5
dl
revet kokos
-
1
dl
sirup
-
2
dl
sukker
-
1,5
dl
fløte
-
50
gr
smør
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 175 grader. Skrell og skjær eplene i grove
biter/båter. Smelt smøret til kaken. Visp egg og sukker til
eggedosis og vend inn mel og bakepulver.
Smør en form og hell i røren. Legg eplebitene over røren
og stek hele herligheten i 40 minutter.
-
Mens kaken steker:
Bland sammen ingrediensene til glasuren.
Ta kaken ut av ovnen etter ca. 30 minutter og fordel
glasuren over kaken. Sett kaken tilbake i ovnen og stek
videre i ca. 10 minutter. Ta ut og avkjøl.