Ingredienser
Grønnsakstårn
-
1
stk
Søtpotet
-
2
stk
Poteter
-
0,5
stk
Kålrot
-
1
stk
Squash
-
2
ss
Olivenolje
-
1
dl
Mager kesam
-
1
blokk
Fetaost
-
1
pose
Ruccula
-
2
ss
Sitronsaft
-
Salt
-
Pepper
Slik gjør du
-
Del søtpotet, potet og kålrot i ca. 1 cm tykke skiver. Drypp over olivenolje og sett i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.
-
Del squashen i tynne skiver. Fordel den over rotgrønnsakene og stek i ytterligere 5 min.
-
Bland sammen kesam og fetaost til en tykk, grov røre. Bland inn rucculasalat og press over litt sitronsaft. Krydre med pepper.
-
Fordel rotfruktskivene i små tårn på et stort fat. Legg en klatt rucculakrem på toppen av hvert tårn med skje.