Ovnsbakte grønnsakstårn med rucculakrem

Disse ovnsbakte grønnsakstårnene smaker godt med blant annet storfe, lam, svin og kylling

Ingredienser

Grønnsakstårn

  • 1 stk Søtpotet
  • 2 stk Poteter
  • 0,5 stk Kålrot
  • 1 stk Squash
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 dl Mager kesam
  • 1 blokk Fetaost
  • 1 pose Ruccula
  • 2 ss Sitronsaft
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Del søtpotet, potet og kålrot i ca. 1 cm tykke skiver. Drypp over olivenolje og sett i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.
  2. Del squashen i tynne skiver. Fordel den over rotgrønnsakene og stek i ytterligere 5 min.
  3. Bland sammen kesam og fetaost til en tykk, grov røre. Bland inn rucculasalat og press over litt sitronsaft. Krydre med pepper.
  4. Fordel rotfruktskivene i små tårn på et stort fat. Legg en klatt rucculakrem på toppen av hvert tårn med skje.