Couscoussalat med ørret og yoghurtsaus

Fisk på pinne og couscoussalat er kjempegodt!

20-40 min
Middels
Couscoussalat med ørret og yoghurtsaus

Slik gjør du

  1. Couscoussalat med ørret og yoghurtsaus

    1. 1
      Legg Sticks-pinnene i vann så de ikke tar fyr på grillen! Kok couscousen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Tørk godt av fisken og tre filetene på hver sin Sticks-pinne på langs. Pensle fisken med litt olje og strø på en klype salt og pepper.
    3. 3
      Del squashen og paprikaen i to på langs. Fjern paprikafrøene. Børst av eventuell jord på soppen. Bøy hver asparges forsiktig og kast de trevlete endene som brekker av.
    4. 4
      Legg alle grønnsakene i en stor bolle. sammen med tomatene, hell over 3 ss olje og vend
      alt godt sammen.
    5. 5
      Plassér et ark med aluminiumsfolie på grillen over direkte varme, fordel grønnsakene godt utover og strø på en klype salt. Grill dem til de har fått fine grillmerker.
    6. 6
      Grill fiskespydene over direkte varme.
    7. 7
      Vend sammen couscousen med urtene og grønnsakene skåret i mindre biter. Legg på fiskespydene og klem over sitronsaft. Server sammen med yoghurtsausen.
  2. Yoghurtsaus

    1. 1
      Finhakk urtene. Pisk sammen yoghurt, finrevet skall og saft fra sitronen,
      finhakkede urter og en klype salt.