Grillet hjertesalat-taco med laks

Disse hjertesalat-tacoene med laks er både gode og enkle å lage.

20-40 min
Middels
Grillet hjertesalat-taco med laks
Tips!

Det kan være godt med noen ekstra limebåter for å presse over helt til slutt.

Slik gjør du

    1. 1
      Del hjertesalatene i to. Salte laksefiletene lett og la dem hvile med saltet på i 10 minutter.
    2. 2
      Når fisken er romtemperert, griller du den forsiktig på begge sider. Husk å pensle med olje før du legger den på. Den trenger ca. 1 minutt på hver side på høy temperatur. Ta laksen av grillen og la den hvile.
    3. 3
      Rør sammen lettmajones og sriracha.
    4. 4
      Del avokadoene i to, ta ut steinene og fjern skallet. Kutt fruktkjøttet i terninger og knus det med en gaffel. Smuldre laksen og bland den med avokadoen. Laksen skal være saftig og enkel å blande med avokadoen. Smak til med limesaft, salt og litt pepper om du vil.
    5. 5
      Grill hjertesalaten på snittflaten. Skjær så ut stilken og spre bladene ut. Anrett ved å legge avokado- og laksespread i bladene, ha over sriracha-dressing, fersk koriander og granateplefrø.