Grønnkålsalat med granateple og edamer
Syns du salat er kjedelig mat? Da har du ikke smakt denne gode grønnkålsalaten!
20 min
Middels
Tips!
Granateplet kan erstattes med epleterninger.
Slik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 200 grader og rist mandlene gylne og sprø på et stekebrett. Avkjøl og grovhakk dem.
- 2Legg grønnkålen i en stor bolle. Hell over 1 ss olje og en klype salt og klem kålen sammen med fingrene til den mykner.
- 3Plukk ut granateplefrøene, skjær osten i 1 cm store terninger og legg dem i sammen med nøttene. Riv over skallet på sitronen på den fineste settingen på rivjernet.
- 4Pisk sammen resten av oljen med saften fra sitronen, finhakket hvitløk og sennep. Smak til med salt og pepper.
- 5Vend dressingen inn i salaten, riv over Grana Padano og server.
- 1