Honningmelonsalat med syltet sjalottløk og fennikel

På jakt etter noe nytt til speke- eller grillmaten? Prøv denne salaten.

20-40 min
Middels
Honningmelonsalat med syltet sjalottløk og fennikel

Slik gjør du

    1. 1
      Snitt sjalottløken i tynne skiver og legg den i en skål.
    2. 2
      Kok opp eddik, sukker og salt, rør om til alt sukkeret er løst opp og hell blandingen over løken. La den avkjøles.
    3. 3
      Rens pistasjnøttene og grovhakk dem.
    4. 4
      Skjær melonen i smale båter og fennikelen i løvtynne skiver på langs. Bruk gjerne en ostehøvel eller mandolin. Spar bladene til pynt. Legg melon og fennikel i en stor bolle.
    5. 5
      Tilsett sjalottløken, 2 ss av syltelaken, kapers, olje, mynteblader og en god klype salt og pepper. Vend salaten godt sammen og topp med nøtter og fennikelblader.

Lignende oppskrifter