Middelhavssalat

Smaker fra Middelhavet passer godt om sommeren. Med ingredienser som soltørket tomat, oliven og en frisk pestodressing, får du en skikkelig god og mettende pastasalat.

Ingredienser

  • 1 Sopps Makaroni Fullkorn
  • 1 pk Apetina Creamy Block
  • 100 g soltørket tomat i olje
  • 100 g oliven
  • 4 ss Pesto
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 klype Salt og pepper
  • 1 pk Grønn & Frisk Middelhavs Mix

Slik gjør du

  1. Kok makaroni etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
  2. Skjær osten i terninger, hakk den soltørkede tomaten i mindre biter og del olivenene i to.
  3. Lag dressing ved å blande pesto, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Rør godt sammen til dressingen er jevn.
  4. Bland forsiktig salat, pasta, oliven og soltørket tomat sammen i en stor bolle. Dryss over ost og dressing rett før servering.