-
Begynn med å dele salatene og sitronen i to. Del melonen i en cm tykke skiver.
-
Pensle litt olivenolje på snittflatene og grill salaten kjapt med snittflaten ned sammen med sitronen og melonskivene. Ta salaten og melonen av grillen og la sitronen ligge til den har en gyllen og karamellisert farge.
-
Romtemperer svinefileten. Pensle den med nøytral olje og ha på litt flaksalt og pepper. Legg kjøttet på grillen og la det få ca. 1-1,5 minutt på hver side før det tas av og legges til hviling på lun side av grillen.
-
Mens kjøttet hviler – bland sammen sennep og saften av den ene halve grillede sitronen. Pisk det godt sammen og ha i olivenolje sakte mens du pisker jevnt. Smak vinaigretten til med litt salt ved behov.
-
Kutt hjertesalatene i to igjen og anrett salaten med fine skiver av melon, perfekt stekt svin, snittede sukkererter, hakkede valnøtter og grillet sitrondressing.