Fylte salatblader med chili- og appelsinmarinerte svinesticks

Her får du skikkelig kosemat til fine sommerdager på terrassen.

Ingredienser

  • 4 pk Folkets svinesticks chili & appelsin
  • 1 boks Eldorado Sticks Korean BBQ saus
  • 1 stk Isbergsalat
  • 1 potte Frisk koriander
  • 4 stk Vårløk
  • Ca. 2 dl Salte peanøtter
  • 1 stk Rød chili

Dressing

  • 1 stk Sjalottløk
  • 3 ss Rødvinseddik
  • 2 ss Fish sauce
  • 1 ss Sukker
  • 2 ss Soyasaus

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen.
  2. Skjær av enden på salaten og plukk forsiktig bladene fra hverandre.
  3. Legg dem pent på et serveringsfat, sammen små skåler med koriander, hakket vårløk, chili snittet på skrått i tynne skiver, peanøtter, dressing og BBQ-saus.
  4. Grill sticksene over direkte varme til de har fine grillmerker og akkurat er gjennomstekt.
  5. Legg dem på serveringsfatet, så kan alle fylle sine egne salatblader med Sticks og ønsket tilbehør.
  6. Skrell og skjær sjalottløken i tynne skiver. Legg den i en skål med eddik, fish sauce, sukker og soyasaus. Rør om og la dressingen hvile mens du griller.