Fylte salatblader med chili- og appelsinmarinerte svinesticks

Her får du skikkelig kosemat til fine sommerdager på terrassen.

20-40 min
Middels
Fylte salatblader med chili- og appelsinmarinerte svinesticks

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen.
    2. 2
      Skjær av enden på salaten og plukk forsiktig bladene fra hverandre.
    3. 3
      Legg dem pent på et serveringsfat, sammen små skåler med koriander, hakket vårløk, chili snittet på skrått i tynne skiver, peanøtter, dressing og BBQ-saus.
    4. 4
      Grill sticksene over direkte varme til de har fine grillmerker og akkurat er gjennomstekt.
    5. 5
      Legg dem på serveringsfatet, så kan alle fylle sine egne salatblader med Sticks
      og ønsket tilbehør.
  1. Dressing

    1. 1
      Skrell og skjær sjalottløken i tynne skiver. Legg den i en skål med eddik, fish sauce, sukker og soyasaus. Rør om og la dressingen hvile mens du griller.