-
Dryss salt og sukker over laksefiletene og la dem ligge i 10 minutter.
-
Legg ca. 12 Sticks i vann. Skyll av og tørk filetene godt før du skjærer dem i biter på 3 x 3 cm. Laksen skal nå være romtemperert.
-
Rens ananasen og skjær den i biter på 3 x 3 cm. Tre alle fiske- og ananasbitene på Sticks-pinner, pensle dem med olje og grill dem på aluminiumsfolie i ca. 30 sekunder på hver side.
-
La dem hvile i 2-3 minutter.
-
Del brokkolien i buketter, kok dem i ca. 1 minutt i lettsaltet vann og avkjøl dem i iskaldt vann.
-
Legg dem i en stor plastboks sammen med Apetinaen brutt opp i grove biter. Skjær baconet i tynne strimler, sprøstek dem i en panne og legg dem i.
-
Rør sammen 2 ss olivenolje, sennep og saften fra sitronen i en liten bolle. Hell blandingen over brokkolimiksen, krydre med litt pepper, sett på lokk og rist godt slik at alt blir dekket.
-
Skjær av toppen på granateplet. Riss gjennom skallet med en kniv rett ut for skilleveggene. Brekk delene fra hverandre og ta ut granateplekjernene.
-
Fordel salaten på tallerkener, dryss over ruccula og granateplekjerner og topp med grillspyd.