Lam- og storfesticks med spinatyoghurt og grillede reddiker
Prøv disse gode sticksene med spinatyoghurt. Utrolig godt på grillen!
20-40 min
MiddelsTips!
Dekk til spydene med aluminiumsfolie før du legger dem på grillen, så tar de ikke fyr.
Slik gjør du
Lam- og storfesticks
- 1Varm opp grillen og bløtlegg grillspydene dersom du bruker varianter i tre.
- 2Trim og tre reddikene på grillspyd, eventuelt kan du grille dem på aluminiumsfolie.
Pensle dem med litt olje, strø på salt og grill dem først over direkte varme for litt farge, deretter over indirekte varme til de har myknet litt. - 3Grill sticksene over direkte varme til de har fått fine grillmerker og nesten er helt gjennomstekt.
- 4Brødene varmes over indirekte varme og skjæres i staver. Server sticks sammen med spinatyoghurt, reddiker og brød til å dyppe i sausen.
- 1
Spinatyoghurt
- 1Varm 2 ss olje i en stor stekepanne over høy varme.
- 2Stek spinaten raskt i to omganger til den kollapser, og spre den utover et stekebrett dekket med bakepapir for å avkjøling. Når den er kald nok til å håndtere, klemmer du ut alt vannet og finhakker spinaten.
- 3Rør sammen yoghurt, 2 ss olje, sitronsaft, finrevet hvitløk og finhakket mynte i en skål. Tilsett spinaten og rør det godt sammen. Smak til med salt og sett kaldt til servering.
- 1