Svinesticks chili og appelsin med rustikk guacamole
Det er kjempeenkelt å lage hjemmelaget guacamole. Prøv bare denne oppskriften.
20 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Pensle sticksen med olje før grilling. La sticksen ligge i ro på høy varme til de har fått en tydelig grillskorpe. Nå løsner de lett og kan snus. La dem få litt farge på undersiden. Flytt dem over på en litt kaldere del av grillen så de trekker ferdig. Kjernetemperaturen bør opp. i cirka 70 grader.
- 2Legg kjøttet fra avocadoen på en tallerken. Press over 1 ss limesaft og et dryss salt. Mos den grovt med en gaffel.
- 3Del tomaten i biter, press ut litt av vannet med hendene, og fordel den oppå avokadomosen. Snitt rødløk og chili i så tynne ringer du klarer. Dryss på salt og
2 ss limesaft. Rør litt så løken blir myk og legg oppå tomaten. Drypp over 1 ss olivenolje. - 4Server med grillede sticks. Topp med yoghurtsaus, korianderblader og ristet løk & chili crunch.
- 1