Svinesticks med grillede cherrytomater og sitrusyoghurt

En syrlig yoghurt smaker godt til svinesticksen i denne retten.

20-40 min
Middels
Svinesticks med grillede cherrytomater og sitrusyoghurt

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen. Grill sticksene over direkte varme til de har fått fine grillmerker og så vidt er gjennomstekt. Varm brødene over indirekte varme.
    2. 2
      Smør sitrusyoghurten utover et serveringsfat og legg på grillede tomater. Pass på å få med all den gode oljen og grillsaften. Topp gjerne med litt ekstra timianblader
  1. Grillede cherrytomater

    1. 1
      Legg klart et dobbelt ark med aluminiumsfolie og legg på tomater på stilk, olje, cumin, koriander, sukker, hvitløk skåret i tynne skiver og timian. Spar litt til pynt.
    2. 2
      Dryss over en god klype salt, pepper og finrevet skall av en halv sitron. Vend alt forsiktig sammen og lukk foliepakken.
    3. 3
      Grill tomatene over indirekte varme til de har sprukket opp og fått litt farge.
  2. Sitrusyoghurt

    1. 1
      Rør sammen yoghurt, en god klype salt og finrevet skall fra resten av sitronen. Sett det kaldt og server sammen med sticksene og brødet.