Svinesticks med grillet purre- og chevresalat

Det finnes mange gode alternativer til den vanlige grønne salaten. Prøv denne med ost og purre sammen med svinesticks.

20-40 min
Middels
Svinesticks med grillet purre- og chevresalat

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen. Grill sticksene over direkte varme til de har fått fine grillmerker og akkurat er gjennomstekt.
    2. 2
      Del purrene i to på langs og skyll dem godt. Pensle snittsiden med olje og strø på salt og pepper.
    3. 3
      Rist hasselnøttene over middels varme i en tørr stekepanne til den brune hinnen sprekker opp. Avkjøl dem og gni av hinnen. Grovhakk nøttene og legg dem til side.
    4. 4
      Grill purrene over indirekte varme til de har fått fine grillmerker og har myknet. Legg dem på et serveringsfat.
    5. 5
      Hell over resten av oljen og balsamicoeddiken, strø over nøttene, en ekstra klype salt og chevre revet i grove biter.
    6. 6
      Server sticks sammen med purre- og chevresalat.