Ingredienser
-
3
ss
Olivenolje
-
3
fedd
Hvitløk
-
20
g
Ingefær
-
2
ts
Wasabi
-
0,5
stk
Purre
-
1
l
Vann
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
2
ss
Soyasaus
-
2
ss
Limesaft
-
2
stk
Nakkekoteletter
-
4
kokte
Egg
-
1
pk
Eggenudler
-
1
pk
Kidneybønner
-
Koriander til servering
Slik gjør du
-
Varm en stor gryte med olje. Ha i finhakket hvitløk, ingefær, wasabi og finstrimlet purre.
Rør rundt og tilsett vann, buljong, soyasaus og limesaft. La alt småkoke i 10 min.
-
Stek nakkekotelettene i litt olje eller smør på høy varme. Kok eggene. Skjær opp kjøttet i strimler. Fordel nudler og bønner i fire dype skåler.
-
Hell over suppen og la nudlene trekke i noen minutter, til de blir myke. Legg i kjøtt, egg og frisk koriander.