Ytrefilet av svin med grillet vårløk
Prøv denne enkle retten med grillet svinefilet og vårløk som tilbehør.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Start med å varme opp grillen.
- Legg grovhakkede rosiner i en liten skål med eddik og la dem hvile til du er klar til å spise.
- Grill ytrefileten og vårløken over direkte varme. Svinet skal få grillmerker og være så vidt er gjennomstekt når du tar det av og legger det for å hvile. Vårløken tar du av når de har fått fine grillmerker og er møre.
- Når vårløken er klar skjærer du den i grove biter og vender dem inn i rosinblandingen, 2 spiseskjeer olje, pinjekjerner og en ekstra klype salt og pepper. La stå noen minutter.
- Grill brødene raskt over indirekte varme, og skjær dem i mindre biter.
- Spre yoghurten utover et fat og topp med vårløk med rosindressing, brød og server sammen med kjøttet.