Spareribs med grillet potet- og brokkolisalat

Spareribs med grillet potet- og brokkolisalat

Hele denne middagen lager du på grillen.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Spareribs og coleslaw

  1. Romtemperér kjøttet og legg det på grillen når brokkolien er ferdig grillet.
  2. Bland sammen coleslawen etter anvisning på pakken.

Potet- og brokkolisalat

  1. Vend potetene i BBQ-saus og grill dem etter anvisning på pakken.
  2. Skjær brokkolien i grove buketter, pensle med litt olje og strø over en klype salt. Grill dem på et aluminiumsfolieark over direkte varme til de har fått fine grillmerker og blitt litt sprø i kantene.
  3. Ta dem av grillen. Vend sammen poteter, brokkoli, finhakket koriander og en klype salt og pepper i en bolle. Topp med 2 ss olje, finrevet limeskall og limesaft.