Eggerøre

Eggerøre er et must når du inviterer til spekelag. Enkelt og veldig godt.

20 min
Middels
Eggerøre

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp margarin i en stekepanne (gjerne teflon) over middels til lav varme. Pisk eggene lett sammen med en klype salt i en bolle.
    2. 2
      Når margarinen bobler, heller du i eggene. Rør raskt i en liten sirkelbevegelse til eggene så vidt former små klumper. Unngå stekeskorpe.
    3. 3
      Rør nå i større, rettere bevegelser til du har større biter i eggerøren. Fjern pannen fra varmen mens eggene fortsatt er ganske våte. De vil fortsette å steke i sin egen varme mens du rører.
    4. 4
      Når det kun er noen små våte partier igjen, er eggerøren ferdig. Bløt og saftig.
    5. 5
      Server toppet med nykvernet pepper og finhakket gressløk.

Lignende oppskrifter