Ingredienser
Grillet ananassalsa
-
0,5
stk
Ananas
-
1
ss
Olivenolje
-
1
stk
Grønn paprika
-
0,5
stk
Løk
-
0,5-1 stk Rød chili
-
1
fedd
Hvitløk
-
1
neve
Frisk koriander
-
1
stk
Lime
-
Flaksalt
Slik gjør du
-
Varm opp grillen (bruk eventuelt ovnsgrillen). Del ananasen i skiver og skjær av skallet. Pensle skivene med olje og grill dem på begge sider i noen minutter til de er gjennomstekt og har fått en fin, karamellisert overflate. Skjær bort den harde kjernen i ananasen og grovhakk resten av fruktkjøttet. Tilsett paprika skåret i små terninger og løk, chili, hvitløk og koriander finhakket. Klem over limesaften og rør godt om. Smak til med salt og sett salsaen kaldt i en time før servering.