Ingredienser
Salat
-
2
stk
hjertesalater
-
2
ss
olivenolje
-
0,5
ts
flaksalt
Dressing
-
1
fedd
hvitløk
-
1
ss
kapers
-
2
ts
Dijonsennep
-
2
ss
eplesidereddik
-
2
ts
majones
-
1,5
dl
olivenolje
-
flaksalt
-
nykvernet pepper
Til servering
Slik gjør du
-
Del salatene i to på langs og smør snittsiden med litt olje. Strø på salt og grill med snittsiden ned på direkte varme i ca. 1 minutt til du har tydelige grillmerker. Den skal fortsatt være sprø. Fjern fra grillen, hell over dressingen og server toppet med revet grana padano.
-
Finhakk hvitløken eller riv den på rivjernets fineste del. Skyll og hakk kapersen og legg alt i en liten bolle. Pisk inn sennep, eddik og majones. Deretter pisker du inn oljen gradvis, så dressingen blir kremet. Smak til med salt og pepper.