-
Finhakk urtene og hvitløken eller kjør dem i en foodprosessor. Tilsett smør, sitronskall, salt og pepper og kjør eller bland raskt sammen.
-
Spre smøret utover i en linje på et bakepapir og rull det sammen til en tykk pølse. Pakk godt inn i plastfolie og legg i frysen. Etter en time har smaken satt seg på smøret og du kan skjære pene skiver av smøret.
-
Rist pepperkornene i en tørr stekepanne på middels varme til de lukter aromatisk, ca. 2-3 minutter. Avkjøl og knus i en morter. Du kan også brette et kjøkkenpapir over dem og kjevle over til du har en blanding av finkvernet og grovt pepper. Bland det med resten av ingrediensene i en bolle.
-
Spre smøret utover i en linje på et bakepapir og rull det sammen til en tykk pølse. Pakk godt inn i plastfolie og legg det i fryseren. Etter en time har smaken satt seg i smøret og du kan skjære det i pene skiver.
-
Bland sammen alle ingrediensene godt i en bolle. Spre smøret utover i en linje på et bakepapir, rull det sammen til en tykk pølse og legg i fryseren. Etter en time har smaken satt seg i smøret, og du kan skjære pene skiver av det.