Ovnsbakt kål med chili og salt

Lag fristende, nytt tilbehør til dagens middag.

40-60 min
Middels
Ovnsbakt kål med chili og salt
Tips!

Passer til fisk, kylling og rødt kjøtt.

Slik gjør du

  1. Ovnsbakt kål med chili og salt

    1. 1
      Forvarm ovnen til 180 grader.
    2. 2
      Fjern eventuelle stygge blader på kålen, del den i to langs kjernen, deretter i seks like store båter. Plassér dem på et stekebrett.
    3. 3
      Pisk sammen olje, eddik, finrevet- eller hakket hvitløk, sriracha og krydder i en bolle, og pensle kålbåtene med blandingen.
    4. 4
      Stek dem i ovnen til du lett kan stikke en kniv inn i kålen og den har fått en fin, gyllen stekeskorpe, ca. 50 minutter.
    5. 5
      Topp med hakket koriander og Drømmelett og server.

Lignende oppskrifter