Kryddersmør med pecorino, Grana Padano og pepper.

Et smakfullt kryddersmør med pecorino, Grana Padano og pepper. Perfekt til brød, biff eller diverse grillmat.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 2 ss pepperkorn
  • 4 dl Grana Padano, finrevet
  • 225 g usaltet smør

Slik gjør du

  1. Sett på en stekepanne på middels varme. Tilsett pepperkornene og rist dem i 2-3 minutter, til de begynner å dufte aromatisk.
  2. Avkjøl de ristede pepperkornene. Knus dem i en morter, eller legg dem mellom to ark kjøkkenpapir og kjevle over til du har en blanding av finkvernet og grovt pepper.
  3. Ha det knuste pepperet i en bolle sammen med resten av ingrediensene. Rør godt til alt er jevnt blandet.
  4. Spre smøret utover i en linje på et bakepapir. Rull det sammen til en tykk pølse.
  5. Pakk smøret godt inn i plastfolie. Legg det i fryseren i ca. 1 time, slik at smakene får satt seg.
  6. Etter en time, når smøret er fast, skjær det i pene skiver og server til ønsket rett.