Kryddersmør med pecorino, Grana Padano og pepper.
Et smakfullt kryddersmør med pecorino, Grana Padano og pepper. Perfekt til brød, biff eller diverse grillmat.
Slik gjør du
-
Sett på en stekepanne på middels varme. Tilsett pepperkornene og rist dem i 2-3 minutter, til de begynner å dufte aromatisk.
-
Avkjøl de ristede pepperkornene. Knus dem i en morter, eller legg dem mellom to ark kjøkkenpapir og kjevle over til du har en blanding av finkvernet og grovt pepper.
-
Ha det knuste pepperet i en bolle sammen med resten av ingrediensene. Rør godt til alt er jevnt blandet.
-
Spre smøret utover i en linje på et bakepapir. Rull det sammen til en tykk pølse.
-
Pakk smøret godt inn i plastfolie. Legg det i fryseren i ca. 1 time, slik at smakene får satt seg.
-
Etter en time, når smøret er fast, skjær det i pene skiver og server til ønsket rett.