Kryddersmør med pecorino, Grana Padano og pepper.
Et smakfullt kryddersmør med pecorino, Grana Padano og pepper. Perfekt til brød, biff eller diverse grillmat.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Sett på en stekepanne på middels varme. Tilsett pepperkornene og rist dem i 2-3 minutter, til de begynner å dufte aromatisk.
- Avkjøl de ristede pepperkornene. Knus dem i en morter, eller legg dem mellom to ark kjøkkenpapir og kjevle over til du har en blanding av finkvernet og grovt pepper.
- Ha det knuste pepperet i en bolle sammen med resten av ingrediensene. Rør godt til alt er jevnt blandet.
- Spre smøret utover i en linje på et bakepapir. Rull det sammen til en tykk pølse.
- Pakk smøret godt inn i plastfolie. Legg det i fryseren i ca. 1 time, slik at smakene får satt seg.
- Etter en time, når smøret er fast, skjær det i pene skiver og server til ønsket rett.