Sunnere coleslaw med nykål

Med nykål i en coleslaw blir den lettere og mer luftig enn en klassisk variant. Coleslaw er et godt og enkelt tilbehør å lage til både grillmat og de fleste fiskeretter.

20 min
Middels
Sunnere coleslaw med nykål

Slik gjør du

  1. Coleslaw

    1. 1
      Del kålhodet i to og skjær ut stilken. Legg kålen med snittflaten ned og snitt så tynt du klarer, slik at du får fine, tynne strimler. Ha det i en stor bolle.
    2. 2
      Skrell og riv gulrøttene grovt og ha det i bollen.
    3. 3
      Del eplet i to. Del så igjen i tynne skiver, så i staver. Ha i det i bollen sammen med det andre.
    4. 4
      Skrell og del løken i to. Snitt i tynne skiver. Bland inn.
  2. Dressing

    1. 1
      Ha yoghurt eller lettrømme i en liten bolle. Bland inn eddik og olje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Vend dressingen godt inn i coleslawen og server.

Lignende oppskrifter