Ingredienser
-
4
dl
quinoa
-
3
gulrøtter
-
20
cherrytomater
-
2
avokado
-
1
boks
mais
-
1
hjertesalat
-
760
g
kidneybønner
-
1
pose
tacokrydder
-
200
g
revet ost
-
1
glass
tacosalsa
-
4
ss
lettrømme
-
tortillachips
-
koriander (kan sløyfes)
Slik gjør du
-
Start med quinoaen og tilbered etter fremgangsmåten på pakken. Kutt opp grønnsakene i mindre biter.
-
Skyll kidneybønnene og stek dem i en stekepanne på middels varme. Tilsett ferdig tacokrydder, men bruk gjerne litt mindre krydder enn du vanligvis bruker i kjøttdeig. Husk å tilsette litt vann slik at krydderet fordeler seg jevnt.
-
Server taco bowlen i store, dype skåler. Quinoaen kan ligge nederst i bunn av skålen, fyll på med grønnsakene og osten på topp, hell over litt tacosaus og lettrømme. Strø koriander på og server med tortillachips.