Rykende ferske brødnyheter fra Bakehuset hos KIWI

KIWI jobber tett med Bakehuset for å kunne gi kundene det de ønsker seg: ferske, gode og grove brød. Derfor får du nå et større utvalg kvalitetsbrød i våre butikker.

Nordmenn elsker brød – og det er det mange gode grunner til. Brød er ikke bare praktisk til frokost og lunsj, det er også en viktig kilde til fiber og næringsstoffer. Faktisk spiser de fleste av oss brød til to–tre måltider hver eneste dag. Derfor er det heller ingen overraskelse at brødet står så sterkt i norske husholdninger.

En fersk undersøkelse fra Opinion (februar 2025) viser at stadig flere forbinder grove brød og kornprodukter med både sunnhet og bærekraft: 88 prosent mener at disse hører med i et sunt kosthold, og hele 77 prosent kobler grove brød med et bærekraftig kosthold.

I tett samarbeid med Bakehuset lanserer nå KIWI et større utvalg ferske og grove kvalitetsbrød – rett fra bakeriet og ut i butikk. Her er noe av det nye du kan glede deg til. 

NB! Brødene er dessverre ikke tilgjengelige i Nord-Norge. 

 

Bakerens Utvalgte – godt håndverk og god smak

Bakerens_Utvalgte.jpg

Bakerens Utvalgte er brød laget med fokus på kvalitet, tradisjon og ekte bakerhåndverk. Brødene er laget med nøye utvalgte råvarer og lang modningstid for best mulig smak og konsistens. Serien får nå en visuell oppgradering med mørk etikett – og tre smakfulle nyheter.

Nye brød i serien:

  • Spelt- og solsikkebrød – Et ekstra grovt brød med høy andel speltmel og rikelig med solsikkefrø både inni og utenpå. Dette gir god tyggemotstand og en lett nøtteaktig smak. Den høye vannmengden gir saftighet og fin struktur.

  • Grovt surdeigsbrød – Formbakt og basert på en løsere deig som gir ekstra saftighet. Brødet har fått god tid til heving noe som utvikler god smak med klassisk surdeigsaroma og gir en fyldig krumme.

  • Grovbrød med spiret rug – Et saftig brød med naturlig sødme, takket være spiret rug som gir både smak og lengre holdbarhet. Spiret rug fremstilles ved å bløtlegge rugkorn til de begynner å spire, og de får både god aroma og en myk tekstur.
bakerens-utvalgte-nyheter.jpg
Nå finner du tre nyheter i Bakerens Utvalgte-serien.

 

Våre Minste – små brød med stor verdi

Vare_minste.jpg

Våre Minste er en brødserie laget for deg som ønsker mindre brød, uten å gå på kompromiss med smak eller kvalitet. Perfekt for mindre husholdninger – eller for alle som elsker dagsferskt brød. Med mindre størrelse blir det lettere å spise opp hele brødet før det blir gammelt, noe som bidrar til redusert matsvinn og en mer bærekraftig hverdag.

Brødene i serien:

  • Seterbrød – Et grovt, frø- og kornrikt brød med mye smak både i skorpa og i krummen.

  • Gårdsbrød – Ekstra grovt og nøkkelhullsmerket med god smak fra sesamfrø. Bakt tett for mindre skorpe og saftig, myk krumme.

  • Mors Grovbrød – Rundstekt klassiker med langsgående snitt. Nå i mindre størrelse – men med den samme gode smaken.
vare-minste-nyheter.jpg
Våre Minste serien består av tre brød: Seterbrød, Gårdsbrød og Mors Grovbrød.

 

 

Våre groveste – hverdagsfavoritt i ny drakt

Vare-groveste.png

Serien Våre Groveste får også en oppdatering, med nytt design og et mer konsentrert utvalg: Fra seks til tre varianter – alle er hele brød med ekstra høyt grovhetsinnhold. Her er det fullkorn og fiberrike ingredienser som gjelder. 

vare-groveste-nyheter.jpg
Våre Groveste Kornbrød, Speltbrød og Grovbrød er blitt hverdagsfavoritter i mange hjem. Nå finner du dem i nytt design.